NOVICE - SEJMI - ZAPOSLITVE


ARTEX
ARTEX sončna elektrarna

(13. december 2023)

V sodelovanju s podjetjem Gen-i sonce d.o.o. smo postavili 144.44 kW sončno elektrarno, ki je sestavljena iz 314 monokristalnih solarnih panelov Jinko z nazivno močjo 460 W. Le-ti bodo proizvedli cca. 148.625 kWh/letno. Operacijo je delno subvencioniralo Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo.

 

SODOBNA LINIJA ZA NOVI SKLADIŠČNI REGAL UNIRACK

1. 10. 2023

Projekt z nazivom “Sodobna linija za novi skladiščni regal Unirack” je sofinanciran preko javnega razpisa za sofinanciranje večjih začetnih investicij v podporo investicijam za večjo produktivnost, konkurenčnost, odpornost in dekarbonizacijo gospodarstva na obmejnih problemskih območjih.

Opis in namen projekta:
Namen investicije podjetja Artex d.o.o. je vzpostavitev sodobne tehnološke linije za proizvodnjo novega izdelka (produkt lastnega razvoja),  zato bo podjetje v okviru projekta nabavilo in uvedlo najnaprednejšo tehnološko opremo, ki zaradi specifičnih tehničnih karakteristik omogoča energetsko in snovno učinkovitost v proizvodnem procesu.
Projekt uvedbe novega produkta v proizvodnjo lahkih regalnih sistemov bo izveden s pomočjo nove sodobne tehnološke linije za hladno oblikovanje panelke, pri čemer je pri izbiri tehnologije upoštevana možnost medsebojne povezave strojev in digitalne spremljave in nadzora proizvodnje za doseganje snovne učinkovitosti proizvodnje, tako manjše porabe surovin/materialov kot tehnične značilnosti nove postavitve glede možnosti energetskih prihrankov v proizvodnji lahkih regalov.

Načrtovani ukrepi:
Predvideni so ukrepi, ki se nanašajo na snovno in energetsko učinkovitost projekta in omogočajo več kot 15 % manj porabe energetskih virov ter več kot 15 % manj porabe materialov.
Trajanje projekta: 15.06.2022 – 29.10.2024
Vrednost sofinanciranja: 227.680,00 EUR

 

 
Razstavljamo na sejmu LOGIMAT

(25. - 27. april 2023) Stuttgart

Razstavljamo na sejmu LOGIMAT v Stuttgartu od 25. -27. aprila 2023. Nahajamo se v hali 1, štand št. F71.
Več info na: http://www.logimat-messe.de

Vabljeni, da nas obiščete!


ARTEX - sponzor logističnega kongresa

(1. marec 2023)

Z veseljem sporočamo, da se bomo udeležili jubilejnega 10. Mednarodnega logistične kongresa, ki bo potekal od 5. do 7. aprila v Portorožu. Ponosni smo, da kongres lahko podpiramo kot sponzor in s tem nudimo podporo tudi @SLA Slovenian Logistic Association / SLZ Slovensko logistično združenje. Največji dogodek s področja oskrbovalnih verig v Sloveniji in širši regiji daje priložnost za izobraževanje o aktualnih temah, mreženje in druženje s ključnimi deležniki ter odločevalci v panogi.
Več o dogodku: https://logisticnikongres.si/

 Usposabljanje za zaposlene

Podjetje ARTEX je dne 7. avgusta 2019 med 8:00 in 12:00 izvedlo usposabljanje za zaposlene. Usposabljanje je zajemalo:


  • Digitalna prodaja
    Pregled osnovnih zakonitosti digitalne prodaje, osnov strategij digitalne prodaje, osnov zakonitosti digitalnega vstopa na tuje trge, ipd.


  • Digitalno marketinško komuniciranje
    Pomembne zakonitosti digitalnega marketinškega komuniciranja, osnove strategij marketinškega komuniciranja, osnove za vzpostavitev aktivnosti znamčenja pri vstopu na nove tuje trge.


  • Novosti in trendi
    Trendi in novosti, ki se v digitalnem svetu pričakujejo v naslednjih petih letih na področju digitalizacije, med drugim na področju industrije 4.0, vzpostavljanje digitalnih delovnih mest, predstavitev prednosti odprtih podatkov in storitev, brezpapirno poslovanje, prilagajanje novi regulativi, varnost in riziki digitalizacije, internet stvari in drugo.


»Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR)«.
Naložbo sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).


Razstavljamo na sejmu LOGIMAT

(10. - 12. marec 2020) Stuttgart

Razstavljamo na sejmu LOGIMAT v Stuttgartu od 10. - 12. marca 2020. Nahajamo se v hali 5, štand št. D41.

Več info na: www.logimat-messe.de

Vabljeni!


Arhiv novic

Razstavljamo na sejmu LOGIMAT

(13.-15.marec 2018) Stuttgart

Razstavljamo na sejmu LOGIMAT v Stuttgartu od 13-15.marca 2018 Nahajamo se v hali 5, štand št. D45. Več info na: http://www.logimat-messe.de Vabljeni!